oktober

Extra Weerselose Markt

wanneer
26 dec 2017 - 26 dec 2018
adres
De Weerselose Markt

Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen.

Met paard en wagen door het Springendal

wanneer
4 juli - 23 okt 2018
adres
Hoeve Springendal

Bij hoeve Springendal vertrekt iedere woensdag en zondag om 11.00 uur een paard en wagen met twee trekpaarden er voor om een rondrit te maken door het mooie grensgebied van het Springendal. Deelname € 15,00 per persoon

Weekmarkt Tubbergen

Op het raadhuisplein

wanneer
31 jul 2018 - 31 jul 2019

Iedere dinsdag is er een weekmarkt in Tubbergen van 08.30u tot 13.00u op het raadhuisplein. Diverse aanbieders presenteren hun waren op deze gezellige markt.

Weerselose markt

wanneer
4 aug 2018 - 31 jul 2019
adres
De Weerselose Markt

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Bezoek de Molen van Frielink

wanneer
15 sep 2018 - 27 jul 2019
adres
Molen van Frielink

Kom een kijkje nemen in de Molen van Frielink. Een korenmolen uit 1821 welke in 2010 volledig in ere hersteld is.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

wanneer
15 sep 2018 - 27 jul 2019
adres
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen)

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Small Towns Big Bands

wanneer
Overmorgen
adres
Bibliotheek Kulturhus de Bijenkorf

Twee “Buurbigbands” geven samen een concert: Big Band New Edition uit Tubbergen en Big Band Eighty Nine uit Borne.

Oktubberfest

wanneer
Overmorgen
adres
Centrumplein

Herzlich willkommen in der Heimat! Een spectaculair Oktoberfest op 20 oktober in Tubbergen! Vanaf half 7 zijn de deuren geopend en is iedereen van harte welkom. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Halloween night Tubbergen

wanneer
25 oktober
adres
Tubbergen

Op donderdag 25 oktober is er weer een Halloween avond in het centrum van Tubbergen. Met dit jaar ook een kinderspookhuis, heksenschool en een vossenjacht. Kom je ook griezelen?

Wandeling Galgenberg tijdens Nacht van de Nacht

wanneer
27 oktober
adres
Infocentrum Ijs & Es

Zin in een donkere wandeling? Ga mee op stap met de gids tijdens de Nacht van de Nacht in het Dal van de Mosbeek. Je wandelt in het donker naar de top van de Galgenberg. Geniet hier van de sterren terwijl de gids een oud verhaal vertelt.

De jaarlijkse Fortburger Veiling

wanneer
27 oktober
adres
Eetcafé Fox

Op zaterdag 27 oktober vind vanaf 20:00 de jaarlijkse Fortburger Veiling plaats bij Café Fox in Tubbergen. Wil je spullen doneren voor de veiling? Lever deze dan in aan de Molenstraat 28 (Fortburgerhal) in Tubbergen op 20 of 27 oktober van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Nacht van de Nacht wandeling

wanneer
27 oktober
adres
Infocentrum Ijs & Es

Ga je mee met de wandeling door het duistere Dal van de Mosbeek naar de top van de Galgenberg? Hoor een spannend verhaal tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 27 oktober.

Koopzondag & braderie Tubbergen

wanneer
28 oktober
adres
Tubbergen

Tijdens de najaarkermis zal op zondag 28 oktober wederom een koopzondag en braderie plaats vinden in het centrum van Tubbergen van 12.00 - 17.00 uur.

november

Woonbeurs 2018

wanneer
02 - 3 november
adres
Café - Zalencentrum Morshuis (Partyservice)

De beurs is bedoeld voor iedereen die iets wil weten over het (ver)bouwen van een woning, de financiering en de inrichting daarvan. Of je nu een starter bent, zoekt naar een seniorenwoning of een vrijstaand huis op een kavel wilt bouwen, op Woon2018 wordt een scala aan informatie gegeven.

Tubbergen heeft the Cats in the House

wanneer
3 november
adres
`t Oale Roadhoes

De songs van "the Cats" nu in een fris en nieuw tribute jasje. Op 3 november is DE tribute band van dit moment 'The Cats in the House' te zien in 't Oale Roadhoes in Tubbergen.

Wild dinerbuffet

bij restaurant de Watermolen Bels

wanneer
10 november - 8 december
adres
Restaurant "Watermolen Bels"

ALLEEN OP RESERVERING MOGELIJK! Genieten van een heerlijk wilddiner. Met jachthoornblazers, een conference en een afsluiting van de gastheer Martin Bels.

Wild dinerbuffet

bij Restaurant Watermolen Bels

wanneer
23 - 30 november
adres
Restaurant "Watermolen Bels"

ALLEEN OP RESERVERING MOGELIJK! Genieten van een heerlijk wilddiner. Met jachthoornblazers, een conference en een afsluiting van de gastheer Martin Bels.

Mit polka durch die welt nach Vasse

Oberkrainer Festtag

wanneer
25 november
adres
Café - Restaurant - Zaal Bolscher Vasse

Op zondag 25 november zal er weer een unieke oberkrainer dag gehouden worden bij cafe restaurant zaal Bolscher te Vasse. Het is weer gelukt om een van de topkapellen op volksmusik en oberkrainer gebied naar de Twentse regio te halen! SASO AVSENIK und deine Oberkrainer.

december

Kerstmarkt Geesteren

wanneer
9 december
adres
Geesteren

In het tweede weekend van december wordt er in Geesteren weer de jaarlijkse kerstmarkt door de AVG georganiseerd.

Turvenloop Langeveen

wanneer
29 december
adres
Café Restaurant Waayer

Op 29 december 2018 organiseert C.V. De Turftrappers in samenwerking met Fysiotherapie Langeveen en Café Restaurant Waaijer een hardloopevenement te Langeveen.

juli

Zomerfeesten Manderveen 2019

wanneer
26 - 28 jul 2019
adres
Kulturhus Manderveen

Tijdens het feestweekend nemen de Manderveense wijken het tegen elkaar op in het wijkenklassement. Daarnaast kan er een biertje genuttigd worden tijdens de bouwvakborrel op vrijdagmiddag. Daarnaast is er op zaterdag een spelochtend voor de 60+’ers en de kinderen en kan iedereen aanschuiven tijdens de BBQ na de zeskamp op zaterdagmiddag. En natuurlijk wordt er op de zaterdagavond feest gevierd tijdens de feestavond. Op zondagavond wordt na de wijkplayback het weekend afgesloten met een feestavond.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer