Midwinterhoornwandeling

wanneer
locatie
Hotel & Restaurant Tante Sien

december

Extra Weerselose Markt

wanneer
26 dec 2017 - 26 dec 2018
adres
De Weerselose Markt

Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen.

Weekmarkt Tubbergen

Op het raadhuisplein

wanneer
31 jul 2018 - 31 jul 2019

Iedere dinsdag is er een weekmarkt in Tubbergen van 08.30u tot 13.00u op het raadhuisplein. Diverse aanbieders presenteren hun waren op deze gezellige markt.

Weerselose markt

wanneer
4 aug 2018 - 31 jul 2019
adres
De Weerselose Markt

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Bezoek de Molen van Frielink

wanneer
15 sep 2018 - 27 jul 2019
adres
Molen van Frielink

Kom een kijkje nemen in de Molen van Frielink. Een korenmolen uit 1821 welke in 2010 volledig in ere hersteld is.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

wanneer
15 sep 2018 - 27 jul 2019
adres
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen)

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Kindersterrenkijkavond

Cosmos Sterrenwacht

wanneer
3 nov 2018 - 16 mrt 2019
adres
Cosmos Sterrenwacht

Je mag lekker lang opblijven want je gaat naar de sterrenwacht. Hoe cool is dat! Wat is er nu mooier dan op een mooie heldere avond sterren te kijken!

Cursus teken,- schilderlessen Kunstschool 't Alding

wanneer
14 nov 2018 - 14 sep 2019
adres
't Alding

Elke woensdagochtend en donderdagavond organiseert Kunstschool 't Alding teken,- en schilderlessen voor volwassenen. De aangeboden technieken zijn schilderen met aquarel, acryl en olieverf. Tekentechnieken met potlood, houtskool en pastelkrijt worden ook aangeboden.

Maalzondag Watermolen Frans in kerstsfeer

wanneer
23 december
adres
Watermolen Frans

Op zondag 23 december kun je binnen en buiten genieten van de kerstsfeer bij Watermolen Frans. Compleet met vuurkorven en geschal van de midwinterhoorn. De watermolen draait volop.

Crazy Christmas Party

wanneer
25 - 26 december
adres
X-MAS Festival terrein

Crazy Christmas Party op Eerste Kerstdag!Dit jaar neemt de driekoppige band STARSTRUCK het podium over om een verpletterende live act neerzetten.

Stampot eten in Vasse 2e kerstdag

wanneer
26 december
adres
Café - Restaurant - Zaal Bolscher Vasse

2e Kerstdag, 26 december serveert Eetcafé Bolscher traditioneel weer een heerlijk Stamppot Buffet. Dit jaarlijks gebeuren trekt altijd veel bezoekers, die op 2e kerstdag eerst vaak naar buiten gaan en genieten van de natuurrijke omgeving van Vasse en omstreken.

Turvenloop Langeveen

wanneer
29 december
adres
Café Restaurant Waayer

Op 29 december 2018 organiseert C.V. De Turftrappers in samenwerking met Fysiotherapie Langeveen en Café Restaurant Waaijer een hardloopevenement te Langeveen.

Midwinterhoornwandeling

wanneer
30 december
adres
Hotel & Restaurant Tante Sien

Op zondag 30 december wordt de jaarlijkse midwinterhoornwandeling georganiseerd door SBN Tubbergen. Een prachtige winter wandeling met de afstanden 6 - 10 - 15 km. Onderweg hoort u op gezette tijden het geluid van de Midwinterhoorn.

januari

Drie koningenwandeling

wanneer
5 januari
adres
Infocentrum Ijs & Es

Het nieuwe jaar goed beginnen? Ga mee met de Drie Koningenwandeling op zaterdag 5 januari in het Dal van de Mosbeek. Een heerlijke winterse wandeling samen met de gids van Landschap Overijssel. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

februari

Langs boerenerven

wanneer
2 februari
adres
Infocentrum Ijs & Es

Wat zijn de typische kenmerken van Twentse boerenerven? Ontdek het tijdens de wandeling ‘Boerenerven’ op zaterdag 2 februari in het Dal van de Mosbeek. De gids van Landschap Overijssel vertelt onderweg meer over stiepeltekens, hallenhuisboerderijen en andere bijzonderheden.

maart

Boh Foi Toch bij Cafe Bolscher in Vasse

wanneer
9 maart
adres
Café - Restaurant - Zaal Bolscher Vasse

Op zaterdag 9 maart komt de bekende Achterhoekse band Boh Foi Toch weer naar zaal Bolscher voor een optreden. Kaarten zijn reeds te reserveren op telefoonnummer: 0541-680215.

juli

Zomerfeesten Manderveen 2019

wanneer
26 - 28 jul 2019
adres
Kulturhus Manderveen

Tijdens het feestweekend nemen de Manderveense wijken het tegen elkaar op in het wijkenklassement. Daarnaast kan er een biertje genuttigd worden tijdens de bouwvakborrel op vrijdagmiddag. Daarnaast is er op zaterdag een spelochtend voor de 60+’ers en de kinderen en kan iedereen aanschuiven tijdens de BBQ na de zeskamp op zaterdagmiddag. En natuurlijk wordt er op de zaterdagavond feest gevierd tijdens de feestavond. Op zondagavond wordt na de wijkplayback het weekend afgesloten met een feestavond.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer