juni

Vliegerfeest Twente

Een internationaal vliegerefeest voor jong en oud

wanneer
30 jun 2017 - 1 jul 2018
adres
Zalen Centrum Spalink

Vliegerfeest Twente is een gratis twee daags internationaal festijn waar vliegeraars uit verschillende landen hun kleine en grote vliegercreaties komen tonen.

Extra Weerselose Markt

wanneer
26 dec 2017 - 26 dec 2018
adres
De Weerselose Markt

Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen.

bezoektuin plantzoentje

rondjetuinentwente.jouwweb.nl

wanneer
9 juni - 9 september
adres
PlantZoentje

prachtige bezoektuin middenin hetTwentse landschap. Weelderige borders, een vijver, een bloemenweide geïnspireerd op 'the Dutch Wave', een must-see. www.plantzoentje.nl

Dom verdan loop

Vroeg uit de veren voor de Deterink Dom Verdan Loop op 24 juni 2018

wanneer
24 juni

Op de vroege ochtend van zondag 24 juni 2018 gaat hij weer van start! Er zijn wederom verschillende afstanden en parcoursen voor hardlopers en wandelaars uitgezet in de geweldige omgeving in en rondom Reutum.

juli

Parelloop Vasse

Het is geen stratenloop, geen trail, geen mudrace maar wel een prachtige loopbeleving door de mooie natuur van Vasse over zandpa

wanneer
13 juli
adres
Vasse

13 juli 2018 is de 4e Parelloop Vasse. Dit jaar op een geheel nieuwe locatie en nieuwe parkoersen in een unieke en prachtige omgeving. Wij houden van veranderingen in dienst voor mooie loop belevingen!

Festiball 2018

wanneer
20 - 22 juli
adres
Festiball

Het is in het weekend van 20, 21 en 22 juli weer tijd voor de 4e editie van Festiball Tubbergen. Dit jaar vindt Festiball weer plaats op de geweldige, en 's avonds betoverende locatie, van het centrumplein te Tubbergen.

augustus

Tubbergse Fiets 4 Daagse 2018!

wanneer
07 - 10 augustus
adres
Stichting Sportief Bewegen Tubbergen

De Stichting ”Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert de Tubbergse FIETS 4 DAAGSE door de natuurlijke omgeving in en rond de gemeente Tubbergen met volledig bepijlde routes!

oktober

Glasrijk Tubbergen

Buren / Noabers / Nachbarn

wanneer
03 - 7 okt 2018
adres
centrum Tubbergen e.o.

Voor de 22ste editie heeft de nieuwe curator Renée Korbee samen met het bestuur van Glasrijk gekozen voor het thema: glas van de: Buren / Noabers / Nachbarn.

Herfsttintentocht Vasse 2018

35e editie

wanneer
14 okt 2018
adres
Café Bolscher

De jaarlijkse Herfsttintentocht in Vasse wordt georganiseerd door de plaatselijke ondernemersvereniging. Men kan wandelen, fietsen of met de auto.