Kinderactiviteit ‘Vuurtje stoken en broodjes bakken’ bij Watermolen Frans

prijs
€ 2,50
locatie
Watermolen Frans, Mander

Broodjes bakken op een echt vuur. Doe je mee? Kom woensdagmiddag 14 februari naar de ‘Vuur maken en broodjes bakken’ bij Watermolen Frans. Samen met vrijwilligers van Landschap Overijssel maken kinderen een vuur en bakken ze hun eigen broodjes en marshmallows. De middag is leuk voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. De middag begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

In de winter is er genoeg te beleven buiten. Stokken verzamelen bijvoorbeeld om een vuurtje te stoken en broodjes aan te bakken. De kinderen gaan mee op pad in het bos. Ieder kind mag een dunne tak kiezen om een broodje en marshmallows aan te bakken. Al wandelend en zoekende leren ze meer over de natuur en over vuur. Ook doen de kinderen samen leuke en leerzame natuurspelletjes. Weer aangekomen bij de watermolen stoken we een lekker warm vuurtje. Warm genoeg om de broodjes te bakken om lekker op te smikkelen met een knakworst. Als toetje zijn er marshmallows. Ook bij regen gaat de activiteit door. Tip: trek warme kleding en schoenen aan die vies mogen worden.

Praktische informatie De kindermiddag ‘Vuur maken en broodjes bakken’ is woensdag 14 februari. De middag begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Bijdrage is € 2,50 per kind. Graag contant betalen op de locatie. Locatie is watermolen Frans in Mander/Vasse. Bij het Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse is parkeergelegenheid. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans, niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Graag vooraf aanmelden bij Ria Harmsen via een app of sms naar telefoonnummer 06-81560447.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer