Bierfestival Albergen 2018

Pakhuis Twente organiseert, in samenwerking met Café-Bierlokaal Morshuis dit jaar de 6e editie van het Bierfestival Albergen. Het bierfestival vindt plaats op zondag 24 juni. Na vijf succesvolle voorgaande edities zal het bierfestival dit jaar plaatsvinden op zondag 24 juni 2018. Tevens vieren we dit jaar ook het vijfjarig bestaan van onze bierwinkel en dit zal gepaard gaan met veel leuke extra’s!! Iedereen is welkom en laat je verrassen door de vele verschillende brouwers uit binnen- en buitenland en hun bieren. Entree: €5,00 + proefglas

Pakhuis Twente organiseert ook dit jaar weer het Bierfestival Albergen en wel de 6e editie. Na drie succesvolle voorgaande edities zal het bierfestival dit jaar plaatsvinden op zondag 24 juni 2018. Dit jaar vieren we ook het 5-jarig bestaan van Pakhuis Twente, dit zal gepaard gaan met vele leuke extra’s op de dag zelf. Pakhuis Twente is dé drankspecialist voor zakelijk en particulier met de nadruk op speciaal bieren, maar dan ook écht op speciaal bieren.

In juni 2013 heeft Pakhuis Twente haar deuren geopend. Met toen al welgeteld 350 soorten speciaalbier op de fles uit verschillende segmenten. Pakhuis Twente biedt een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod waaronder regionaal, nationaal en internationaal. Heden zit Pakhuis Twente op ruim 1500(!) verschillende soorten.

Mede dankzij de grote passie voor speciaalbier en de groei van speciaalbier is er ook een webshop gelanceerd. Op www.speciaalbiertje.com is het mogelijk om thuis te shoppen in een breed aanbod speciaalbieren. Binnen 24 uur verzonden en thuis afgeleverd, wel zo handig!

Dit jaar zal zoals eerder vermeld de 6e editie van het bierfestival plaatsvinden op 24 juni. Deze editie wordt bekleed met een aantal vernieuwende elementen. De indeling en aankleding van het festival krijgt een geheel frisse update. Het grote terras zal worden verdeeld in verschillende terrassen, brouwers zullen meer over het terrein verdeeld staan en zo hebben wij nog veel meer gave en stoere bezienswaardigheden in petto.

Natuurlijk zal dit alles wederom gepaard gaan met (een breder aanbod) live muziek, toepasselijke lekkernijen en live cooking (Beer Barrel BBQ met Ribs, Home Made Burgers en Beer Can Chicken). Uiteraard is er tijdens dit festival ook aan de kleintjes gedacht. Mensen die met het openbaar vervoer komen kunnen gebruik maken van de GRATIS pendelbussen tussen Station Almelo en Albergen.

Entree inclusief Pakhuis Twente proefglas = €5,- p.p.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Entree: €5,00 + proefglas

Locatie

Parkeerplaats Café-Bierlokaal Morshuis

Adres
Ootmarsumseweg 157, Albergen

Tip je vrienden

facebook twitter