Wandeling 'Cirkels van Mander' Dal van de Mosbeek

Ken jij het mysterie van de Cirkels van Mander al? Ga woensdagavond 4 juli mee met de excursie ‘Cirkels van Mander’ van Landschap Overijssel.

Met een natuurgids ga je op pad, onderweg vertelt hij meer over het Dal van de Mosbeek en het boeiende verhaal achter de cirkels. De wandeling start om 19.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Hoe zijn de Cirkels van Mander ontstaan? Waarvoor zijn ze bedoeld? Hoe oud zijn ze? Eén ding is zeker, de cirkels van bijna 400 meter doorsnee maken nog altijd indruk. Er zit dan ook een boeiende geschiedenis achter. De gids weet het precies te vertellen. Onderweg is het ook genieten van de prachtige natuur van het Dal van de Mosbeek. Je komt langs grafheuvels, houtwallen, beekjes, heide en bos. Kortom, een afwisselend en leerzame wandeling. Tip: trek stevige schoenen of laarzen aan.

Praktische informatie De wandeling ‘Cirkels van Mander’ is woensdag 4 juli en begint om 19.00 uur. Startlocatie is Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Hier is ook parkeergelegenheid. De bijdrage aan de activiteiten is € 3,00 per persoon, kinderen € 1,50. Graag ter plekke contant betalen. Voor donateurs van Landschap Overijssel is de activiteit gratis. Vergeet je niet je donateurspas mee te nemen? Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

Wanneer

Prijzen

  • € 3,00 Deelnameprijs

Locatie

Infocentrum Ijs & Es

Adres
Bergweg 8, 7663 TB Mander

Tip je vrienden

facebook twitter