Met de fiets de boer op

De agrariërs in Tubbergen zetten op woensdag 15 augustus de (stal)deuren voor je open! Een schitterende fietstocht door het Twentse landschap voert je langs diverse uiteenlopende boerenbedrijven. Zij bieden een verrassend kijkje achter de schermen, voor jong en oud. Fiets mee en proef de unieke sfeer van het platteland.

De fiets- en/of autoroute is circa 25 km langs diverse bedrijven. O.a. een melkveebedrijf en een vleesveebedrijf.

Het leuke van de route is dat je op 2 punten kunt starten. Zo is er een startpunt bij: Restaurant ’t Oale Roadhoes, Grotestraat 60 in Tubbergen maar kun je ook starten bij: Tante Sien, Denekamperstraat 210 in Vasse. Je kunt starten tussen 9.30-12.00 uur.

Natuurlijk wil je alles te weten komen over het boerenleven. En nu heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de boeren zelf maar ook met het boerenbedrijf. Laat je verrassen over de diversiteit van de bedrijven. Beleef het unieke boerenleven op de fiets of met de auto. Want deze route is ook toegankelijk voor auto’s. Tot woensdag 15 augustus!

Georganiseerd door LTO Noord, afdeling Noord-Oost Twente

Wanneer

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Deelname is € 2,50 per persoon, incl. koffie/thee en een koek. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis. Voor kinderen is er ranja en een koek.

Locatie

Tante sien

Adres
Denekamperstraat 210, Vasse

Tip je vrienden

facebook twitter