Nacht van de Nacht wandeling

Ga je mee met de wandeling door het duistere Dal van de Mosbeek naar de top van de Galgenberg? Hoor een spannend verhaal tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 27 oktober.

Hoe donker is het ’s nachts? Als je ogen eenmaal gewend zijn, zie je meer dan je denkt. Dat merk je tijdens de wandeling door het Dal van de Mosbeek naar de Galgenberg. Een bijzondere plek waarover heel veel verhalen de ronde doen. Bij helder weer kun je hier veel sterren zien. Ontdek jij de Grote Beer en de Melkweg? Misschien horen we wel een bosuil of een wolf. Eenmaal boven word je beloond met een spannend verhaal. Voor wie dan nog naar beneden durft, staat warme chocolademelk klaar bij Watermolen Frans. Hier draait het waterrad in sfeervolle verlichting.

Praktische informatie Trek stevige schoenen en warme kleren aan. De wandeling Nacht van de Nacht is zaterdag 27 oktober om 19 uur vanaf Infocentrum IJs & Es (Bergweg 8, Mander).

De wandeling duurt ca. 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Bijdrage is €3,- per persoon, € 1,50 voor kinderen, inclusief een kop warme chocolademelk. Donateurs mogen op vertoon van hun ledenpas gratis mee.

Of bekijk de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten/nachtvandenachtdalvandemosbeek?d=1540659600

Wanneer

Prijzen

  • € 1,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 3,00 Entreeprijs Volwassenen
  • gratis Prijs voor leden

Locatie

Infocentrum Ijs & Es

Adres
Bergweg 8, Mander

Tip je vrienden

facebook twitter