Winter Wiesenfest Manderveen

Jetzt geht’s los tijdens het Winter Wiesenfest met de powerband Wir sind SPITZE!. Met hun interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-ups voorzien van dikke blazers en vingervlugge accordeon zetten ze de tent volledig op z’n kop.

Jetzt geht’s los tijdens de eerste editie van het Winter Wiesenfest in Manderveen op zaterdag 15 december. Het aanslaan van het eerste biervat, braadworst met curry, lederhosen en natuurlijk heel veel pullen bier; alles is aanwezig tijdens deze oergezellige avond voor jong en oud. Als klapper op de vuurpijl zal de Zuid-Limburgse powerband Wir sind SPITZE! de hele tent op de kop zetten met hun interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en vingervlugge accordeon. Het repertoire van de vijf mannen bestaat uit een mix van de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits. Tussendoor zal een echte tiroler-dj het podium overnemen om een avondvullend programma neer te zetten. De feesttent van het Winter Wiesenfest staat aan de Manderveenseweg nabij nummer 44 en opent zijn deuren om 20.00 uur.

Het Winter Wiesenfest wordt om 20.30 uur officieel geopend met het aanslaan van het eerste biervat. Vervolgens nemen de mannen van Wir sind SPITZE! de tent over en barst het feest los. Wil je zeker zijn van een eigen tafel in de feesttent? Reserveer dan vanaf 15 november een tafel via www.x-masfestival.nl. De entreekosten bedragen in de voorverkoop €10 per persoon en aan de deur €12,50. Bezoekers mogen in lederhozen en dirndl komen, maar het is zeker niet verplicht.

Het Winter Wiesenfest is een initiatief van het X-MAS Festival in Manderveen. Met het wiesenfest is de organisatie een volledig andere weg ingeslagen waarmee ze een breder publiek proberen aan te trekken. “Jarenlang hebben we verschillende grote artiesten op het podium gehad tijdens de Saturday Night LIVE, maar dit jaar gooien we het over een andere boeg. We zijn gestuit op Wir sind SPITZE! en dat was gewoon geweldig. Het zijn echte sfeermakers en passen perfect op een wiesenfest, dus hebben we besloten het goed aan te pakken en er een volwaardig wiesenfest van te maken,” aldus organisatoren Rene Peddemors en Ruben Harmelink. Zo is de feesttent volledig in thema versiert en wordt de drank geschonken in bierpullen en aan de tafel geserveerd. En zoals het hoort, moet deze tafel van tevoren worden gereserveerd. Naast een nieuwe invulling aan de eerste feestavond van het festival heeft het feestterrein ook een andere locatie gekregen. Rene: “De feesttent van het X-MAS Festival staat vanaf dit jaar net als het JABA feest aan de Manderveenseweg nabij nummer 44. Zo is het terrein ook voor feestgangers uit Tubbergen, Geesteren en Vasse goed te bereiken.” De toegangskaarten en tafels voor het Winter Wiesenfest zijn vanaf 15 november verkrijgbaar op www.x-masfestival.nl.

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Aan de deur
  • € 10,00 Voorverkoop

Locatie

Feestterrein X-MAS Festival Manderveen

Adres
Manderveenseweg nabij nummer 44, Manderveen

Tip je vrienden

facebook twitter