Land van Maas en Webbink

Vandaag geopend van
Vandaag 13:00 - 17:00
Adres
Vinckenweg 83, 7678TA Geesteren

Land van Maas en Webbink

Het fruitbelevingspark **Land van Maas en Webbink** met ongeveer 700 verschillende fruitbomen, planten en struiken is gevestigd in de prachtige wandelgemeente Tubbergen, aan de rand van West-Geesteren tegen het dorp De Pollen.

Fruitbelevingspark Land van Maas en Webbink is een teler van kersen, pruimen, appels en peren.

Bij het Land van Maas en Webbink kan men het fruitbelevingspark bezichtigen met alle mogelijke fruitbomen in laag- en hoogstam. Het fruitbelevingspark is vrij toegankelijk.

Pluk, proef en laat u verrassen door de natuur in het fruitbelevingspark en zijn omgeving.

Vanaf begin juni is het mogelijk om zelf kersen te plukken en een paar weken later de pruimen en vanaf eind augustus de zomerappels.

Het is ook mogelijk het fruit al geplukt te kopen in het winkeltje of op de stand voor aan de weg.

Tijdens de openingstijden is er in de Oranjerie gelegenheid tot het nuttigen van koffie en thee.

Bij Fruitbelevingspark Land van Maas en Webbink kan men ook klompjesgolf spelen. Een leuk spel waarbij men met "klopjesstick" de bal in de juiste gaten moeten slaan.

Bij het Fruitbelevingspark Land van Maas en Webbink is ook een camperplaats aanwezig.

Vanuit het Fruitbelevingspark Land van Maas en Webbink is het maar een kilomtere naar een van de laatste stukje hoogveen in Nederland het Engbersdijkvenen, waar talloze mogelijkheden (routes) zijn om te fietsen of wandelen.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer