Actief

 1. Land van Maas en Webbink

  Land van Maas en Webbink

  Adres
  Vinckenweg 83, 7678TA Geesteren

  Het fruitbelevingspark **Land van Maas en Webbink** met ongeveer 700 verschillende fruitbomen, planten en struiken is gevestigd in de prachtige wandelgemeente Tubbergen, aan de rand van West-Geesteren tegen het dorp De Pollen.

 2. Atelier Francisca

  Atelier Francisca

  Adres
  Almeloseweg 15, 7651NC Tubbergen

  Francisca Meers is een levenskunstenares die de massage als passie heeft en al jaren beoefent, gebaseerd op de technieken uit de oosterse filosofieën. Daarnaast geeft Francisca workshops schilderen voor kinderen en volwassenen vanuit hart en ziel.

 3. De Broekbeke forellen-visvijvers

  De Broekbeke forellen-visvijvers

  Adres
  Hardenbergerweg 145, 7678VR Geesteren

  Midden in het Twentse landschap ligt "De Broekbeke forellen-visvijvers". Temidden van een mooi aangelegd park liggen 5 visvijvers, een kantine en een overdekt terras met uitzicht op de vijvers.

 4. Café Restaurant Fraans Marie

  Café Restaurant Fraans Marie

  Adres
  Zenderseweg 53, 7665 TK Albergen

  Café-Restaurant Fraans Marie is zowel binnen als buiten Albergen bekend om zijn veelzijdigheid; het is een begrip in Twente!

 5. Zwembad De Vlaskoel

  Zwembad De Vlaskoel

  Adres
  Sportlaan 4, 7651LD Tubbergen

  Zwembad De Vlaskoel is een overdekt recreatiebad met een 25-meter bad, een extra verwarmd instructiebad

 6. Groot Twentsch Maisdoolhof

  Groot Twentsch Maisdoolhof

  Adres
  Oldenzaalseweg 125, 7666LG Fleringen

  Het Groot Twentsch Maïsdoolhof is een doolhof, uitgezet op ongeveer 4 hectare maïs. Dit zijn wel 6 voetbalvelden aan elkaar!

 7. Wellnessboerderij De Kroesweffer

  Wellnessboerderij De Kroesweffer

  Adres
  Denekamperweg 114, 7661 RL Vasse

  Bij de Kroesweffer is verwennen op het gebied van beauty en wellness hun vak en hun kracht zit in de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid.

 8. Short Golf

  Short Golf

  Shortgolf Twente is golfen op een 9/18 holes golfbaan. De afstand van de afslag (tee) tot aan de vlag (green) kan variëren tussen de 30 en 90 meter. Shortgolf kan door iedereen gespeeld worden. Het is een leuke manier om de golfsport te leren kennen. Bij Shortgolf Twente kunt u na een korte instructie de baan op, om zelf het spel te beleven. Hiervoor heeft u geen ervaring nodig. Eigen materiaal meenemen hoeft niet, dit zit bij de prijs in!

 9. Paardenmelkerij Sand

  Paardenmelkerij Sand

  Adres
  Voshaarsweg 15, 7615 NG Harbrinkhoek

  In de landelijke omgeving van het Twentse plaatsje Harbrinkhoek verzorgen Johan en Annie Sand al vele jaren met liefde en toewijding hun Haflingers, een paardenras, dat van oorsprong stamt uit de Tiroler Alpen.

 10. Wild Bijzonder Vissen

  Wild Bijzonder Vissen

  Adres
  Hondenveldsweg 2, 7667PX Reutum

  Midden in de natuur, even buiten Reutum, ligt het prachtige viswater van WILD. Aan de voet van een stijlvol buitenhuis lonken vijf visvijvers uitdagend naar liefhebbers van vissen.