juli

Extra Weerselose Markt

wanneer
26 dec 2017 - 26 dec 2018
adres
De Weerselose Markt

Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen.

Zomeravond-bridge

wanneer
6 juni - 8 augustus
adres
Lex Luttikhuis

Elke woensdag van 6 juni tot en met 8 augustus 2018. Men kan zich opgeven per paar of individueel.

bezoektuin plantzoentje

rondjetuinentwente.jouwweb.nl

wanneer
9 juni - 9 september
adres
PlantZoentje

prachtige bezoektuin middenin hetTwentse landschap. Weelderige borders, een vijver, een bloemenweide geïnspireerd op 'the Dutch Wave', een must-see. www.plantzoentje.nl

Met paard en wagen door het Springendal

wanneer
4 juli - 23 oktober
adres
Hoeve Springendal

Bij hoeve Springendal vertrekt iedere woensdag en zondag om 11.00 uur een paard en wagen met twee trekpaarden er voor om een rondrit te maken door het mooie grensgebied van het Springendal. Deelname € 15,00 per persoon

Festiball 2018

wanneer
20 - 22 juli
adres
Festiball

Het is in het weekend van 20, 21 en 22 juli weer tijd voor de 4e editie van Festiball Tubbergen. Dit jaar vindt Festiball weer plaats op de geweldige, en 's avonds betoverende locatie, van het centrumplein te Tubbergen.

augustus

Zomerfeesten Manderveen 2018

Met dj Tim Ter Wee & Orlando Uitenwerf (Zwarte Jannes)

wanneer
03 - 5 augustus
adres
Kulturhus Manderveen

Tijdens het feestweekend nemen de Manderveense wijken het tegen elkaar op in het wijkenklassement. Daarnaast kan er een biertje genuttigd worden tijdens de bouwvakborrel op vrijdagmiddag. Daarnaast is er op zaterdag een spelochtend voor de 60+’ers en de kinderen en kan iedereen aanschuiven tijdens de BBQ na de zeskamp op zaterdagmiddag. En natuurlijk wordt er op de zaterdagavond feest gevierd tijdens de feestavond. Op zondagavond wordt na de wijkplayback het weekend afgesloten met een feestavond.

Waanzinnige Playbackshow

Tijdens de Zomerfeesten Manderveen 2018

wanneer
5 augustus
adres
Kulturhus Manderveen

Al jaren staat de legendarische playbackshow op zondagmiddag garant voor een enorm spektakel. Belangstellenden uit de hele gemeente komen naar Manderveen om jong en oud naast elkaar te zien schitteren op de planken. Wekenlang werken de wijken zich in het zweet om een verbluffend decor en een verpletterende show neer te kunnen zetten. Alle zes wijken hebben tien minuten om de professionele jury weg te blazen en punten te pakken voor het wijkenklassement.

Tubbergse Fiets 4 Daagse 2018!

wanneer
07 - 10 augustus
adres
Stichting Sportief Bewegen Tubbergen

De Stichting ”Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert de Tubbergse FIETS 4 DAAGSE door de natuurlijke omgeving in en rond de gemeente Tubbergen met volledig bepijlde routes!

Met de fiets de boer op

Een boerenfietstocht door prachtig Noordoost-Twente

wanneer
15 augustus
adres
Tante sien

De agrariërs in Tubbergen zetten op woensdag 15 augustus de (stal)deuren voor je open! Een schitterende fietstocht door het Twentse landschap voert je langs diverse uiteenlopende boerenbedrijven. Zij bieden een verrassend kijkje achter de schermen, voor jong en oud. Fiets mee en proef de unieke sfeer van het platteland.

Schröder Masterclass

wanneer
18 - 21 augustus

Volgens traditie staat Tubbergen de laatste week van de bouwvakvakantie in het teken van de paardensport. Tijdens dit unieke springconcours waarin de uit Tubbergen afkomstige springruiters en broers Wim, Ben en Gerco Schröder hun krachten meten met een aantal gerenommeerde springruiters.

september

Pancratiusdag 2018

wanneer
2 september

Evenals vorig jaar start de H. Pancratiusparochie het nieuwe pastorale werkjaar met de Pancratiusdag bij de kroezeboom in Fleringen op zondag 2 september. Het belooft een hele bijzondere ochtend te worden.

Grensland marathon

wanneer
2 september

Zondag 2 september is het weer zover, dan wordt voor de 13e keer de Grensland mountainbike marathon verreden, adembenemende tocht voor ATB-ers die ultiem aan de bak willen.

oktober

Glasrijk Tubbergen

Buren / Noabers / Nachbarn

wanneer
03 - 7 oktober
adres
centrum Tubbergen e.o.

Voor de 22ste editie heeft de nieuwe curator Renée Korbee samen met het bestuur van Glasrijk gekozen voor het thema: glas van de: Buren / Noabers / Nachbarn.

Herfsttintentocht Vasse 2018

35e editie

wanneer
14 oktober
adres
Café Bolscher

De jaarlijkse Herfsttintentocht in Vasse wordt georganiseerd door de plaatselijke ondernemersvereniging. Men kan wandelen, fietsen of met de auto.

Oktubberfest

wanneer
20 okt 2018

Een spectaculair Oktoberfest op 20 oktober in Tubbergen! Vanaf half 7 zijn de deuren geopend en is iedereen van harte welkom. Vooraf reserveren is noodzakelijk.