maart

Passiestonde in Geesteren

CMK Vroomshoop

wanneer
28 maart
adres
RK Kerk St. Pancratius te Geesteren

Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop houdt op 28 maart een Passiestonde in Geesteren in de rooms-katholieke St. Pancratiuskerk.

april

Twents Theater

Diena's Party

wanneer
05 - 8 april
adres
Schouwburg Hengelo

Ook in 2018 komen wij met een vrolijke voorstelling. Een voorstelling vol komische verwikkelingen, spectaculaire decors en kostuums, mooie zang en een prachtig showballet.

mei

Essenwandeltocht

18e Editie

wanneer
26 mei 2018
adres
Zalencentrum De Delle

De Stichting ”Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert dit jaar voor de 18e keer de prachtige voorjaarswandeling door het fantastische Essenlandschap in en rondom Tubbergen.

juni

bezoektuin plantzoentje

rondjetuinentwente.jouwweb.nl

wanneer
9 juni - 9 sep 2018
adres
PlantZoentje

prachtige bezoektuin middenin hetTwentse landschap. Weelderige borders, een vijver, een bloemenweide geïnspireerd op 'the Dutch Wave', een must-see. www.plantzoentje.nl

juli

CSI Geesteren

wanneer
12 - 17 jul 2018
adres
CSI Geesteren

Het huidige CSI Twente is na de Tweede Wereldoorlog begonnen als klein landelijk concours hippique in de weilanden op de glooiende essen rond Erve Maathuis. Vanaf 1975 beschikt CSI Twente over een internationale status. Hoogtepunt van CSI Twente is traditioneel de strijd om de Grote Prijs van Twente. Deze klassieker kent een roemruchte historie met illustere winnaars en paarden. Wat te denken van legendarische combinaties zoals Hugo Simon met Gladstone, Jos Lansink met Libero H. of Thomas Fuchs met Dollar Girl? Namen die bij verstokte paardenliefhebbers als muziek in de oren klinken.

augustus

Tubbergse Fiets 4 Daagse 2018!

wanneer
07 - 10 aug 2018
adres
Stichting Sportief Bewegen Tubbergen

De Stichting ”Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert de Tubbergse FIETS 4 DAAGSE door de natuurlijke omgeving in en rond de gemeente Tubbergen met volledig bepijlde routes!

oktober

Herfsttintentocht Vasse 2018

35e editie

wanneer
14 okt 2018
adres
Café Bolscher

De jaarlijkse Herfsttintentocht in Vasse wordt georganiseerd door de plaatselijke ondernemersvereniging. Men kan wandelen, fietsen of met de auto.

Nacht van de Nacht

Laat het donker donker!

wanneer
27 okt 2018
adres
Cosmos Sterrenwacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting.