Nieuws

 1. Culturele Xplosie: podium voor lokaal talent

  17 november 2018 wordt de Burg. Verdegaalhal in Tubbergen omgetoverd tot de Culturele Xplosie met workshops en optredens voor volwassenen en kinderen. Zang, dans, muziek, beeldende kunst, en dat alles door inwoners van de gemeente Tubbergen. Vanaf 15.00 uur is op diverse podia een veelheid aan podiumplezier te beleven. De entree is gratis.

 2. Eerste editie Oktubberfest Tubbergen al uitverkocht!

  Oktoberfest in een populair fenomeen in de regio. Vandaar dat een vriendengroep uit Tubbergen bedacht een Oktubberfest te organiseren in hartje Tubbergen op 20 oktober. Dat het concept aanslaat is wel duidelijk want de eerste editie is met ruim 600 verkochte entreebewijzen uitverkocht!

 3. 19e editie Schröder Masterclass

  De laatste week van de bouwvak is het weer zover. Van zaterdag 18 augustus t/m dinsdag 21 augustus staat het centrum van Tubbergen helemaal in het teken van de hippische sport. Een mooie beleving voor jong en oud!

 4. Fietsvierdaagse Tubbergen

  De 34e editie vind plaats op dinsdag 7 t/m vrijdag 10 augustus; u kunt de keuze maken tussen de afstanden 25km - 40km - 60km. Het beloofd wederom een mooie editie te worden met prachtige routes door de gemeente Tubbergen.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer