Adventswandeling Manderveen (ochtendwandeling)

Na het succes van de eerste editie in 2016 houdt de recreatiegroep van Mijn Manderveen 2030 dit jaar opnieuw een adventswandeling. De ochtendwandeling belooft een prachtige route door de ontwakende, Twentse natuur. Deelnemers starten om 07.00 uur vanuit de Manderveense Aardbei en zullen onderweg tal van onontdekte plekjes in het natuurrijke grensgebied passeren. Na een wandeling van ruim 10 kilometer staat de wandelaars een verse kop koffie met krentenwegge te wachten. Daarnaast wordt er tijdens en na de tocht gezorgd voor gezelligheid door enkele midwinterhoornblazers. De kosten bedragen €3,50 per persoon.

Adventswandeling 2017 Op zondag 3 december aanstaande begint in de aanloop naar Kerst de advent. Om deze periode in te luiden, organiseert de recreatiegroep van Mijn Manderveen 2030 dit jaar voor de tweede keer de adventswandeling. Wandelliefhebbers kunnen zich hiervoor tot 1 december opgeven door een mail te sturen naar renemensen@hotmail.com, opgave is noodzakelijk. Voor aanvang kunnen de deelnemers zich melden bij de Manderveense Aardbei, vanwaar ook de wandeltocht van ruim 10 kilometer om 07.00 uur zal starten. De kosten bedragen €3,50 per persoon, dit is inclusief startgeld en een kop koffie met krentenwegge na afloop van de wandeling. Deelnemende wandelaars wordt aangeraden voldoende verlichting te dragen tijdens de wandeling.

Ruim vijftig wandelaars op de been Rene Mensen, een van de organisatoren, kijkt terug op de geslaagde adventswandeling van vorig jaar: “De eerste editie van de adventswandeling was een succes. Zo deden er ruim vijftig deelnemers mee met de wandeling. Dit hadden we van tevoren nooit gedacht en we hopen natuurlijk dat dit jaar de animo net zo groot of zelfs groter is.” Daarnaast kreeg de organisatie veel positieve reacties op de uitgezette route. Rene: “Veel deelnemers en zelfs enkele Manderveners gaven na afloop aan dat ze langs plekken waren gelopen waar ze nog nooit eerder waren geweest. Dat proberen we dit jaar natuurlijk weer te doen.”

Let op: het dragen van voldoende verlichting is verplicht en deelname is op eigen risico.

Wanneer

Prijzen

  • € 3,50 Entreeprijs

Prijs incl. koffie en plak krentenwegge
Opgave via renemensen@hotmail.com

Locatie

Manderveense Aardbei

Adres
Broekdijk 25, Manderveen

Tip je vrienden

facebook twitter