Zomerfeesten Manderveen 2019

Op 26,27 & 28 juli vinden de Zomerfeesten Manderveen wederom plaats. Een gezellig evenement dat vierjaarlijks plaatsvindt in Manderveen. Tijdens het weekend nemen de Manderveense wijken het tegen elkaar op in het wijkklassement. Geniet daarnaast van muziek, een BBQ en een feestavond op zaterdag!

Een gezellig evenement dat vierjaarlijks plaatsvindt in Manderveen. Tijdens het weekend nemen de Manderveense wijken A, B, C, D, E en F het tegen elkaar op in het wijkklassement.

Het wijkklassement bestaat uit: - het rode draad spel op vrijdagavond; - de zeskamp op zaterdagmiddag; - en de playback op zondagmiddag.

Daarnaast is er natuurlijk tijd voor Manderveense gezelligheid. Zo kan er een welverdiend biertje genuttigd worden tijdens de bouwvakborrel op vrijdagmiddag. Daarnaast is er op zaterdag een spelochtend georganiseerd voor de 60+’ers en de kinderen van Manderveen en kan iedereen aanschuiven tijdens de BBQ na de zeskamp op zaterdagmiddag. En natuurlijk wordt er op de zaterdagavond feest gevierd tijdens de feestavond. Op zondagavond wordt na de wijkplayback het weekend afgesloten met een afsluitende feestavond.

Of bekijk de website www.facebook.com/Zomerfeesten-Manderveen-481115698969737/

Wanneer

Prijzen

Het gehele weekend is gratis toegankelijk!

Locatie

Kulturhus Manderveen

Adres
Manderveenseweg 70, Manderveen

Tip je vrienden

facebook twitter