Avondexcursie in het Springendal

Een 2 uur durende excursie o.l.v. een natuurgids, die u alles vertelt over het ontstaan, de flora, fauna en de cultuurhistorische geschiedenis

Heb je zin in een mooie avondwandeling? Ga dan mee op pad met de gids van Staatsbosbeheer door een sprookjesachtig Springendal in de schemering. Juist rond zonsondergang komt de natuur tot leven. Veel dieren die overdag niet te zien of te horen zijn, komen dan tevoorschijn. Denk aan vleermuizen, uilen en bijvoorbeeld de nachtzwaluw met zijn unieke geluid. Ook reeën laten zich nog wel eens zien. Het is een bijzondere beleving om in het bos te zijn terwijl het donker wordt. Zintuigen buiten je zicht om geven de beleving buiten een hele andere dimensie. Een mooie afsluiting van je dag.

Tip van de boswachter: de route loopt deels buiten de paden, daarom wordt stevig schoeisel en een lange broek aangeraden. En vergeet uw verrekijker niet, de kans onderweg een reen of ander wild te spotten is groot! Opgave is niet nodig.

Vertrek: Om 21.00 uur vanaf de Parkeerplaats ‘Brandtoren’ op de kruising de Hooidijk en Brandtorenweg 4 te Hezingen (In de S-bocht). Inloop vanaf 20.40 uur.

Opgave is niet nodig!

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

inclusief koffie, thee of ranja

Locatie

Brandtorenweg 4

Adres
7662 PG, Hezingen

Tip je vrienden

facebook twitter