Zomerfeesten De Pollen/ West-Geesteren

Vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2018 is het Zomerfeest in De Pollen in West Geesteren met muziek en leuke activiteiten.

De heinoos treden op en Gerard Ekdom komt langs. The Heinoos hebben de primeur om te høken in De Pollen-West Geesteren. De band The Heinoos is door de Achterhoekse dialectrockers uitgeroepen tot de enige rechtmatige erfgoedbeheerders van de Normaal-nalatenschap. Na 40 jaar høken hield Normaal het in december 2015 voor gezien. The Heinoos namen het stokje over met een (succesvolle) try-out in de Megatent op de Zwarte Cross van vorig jaar.

Veldtocht 2.0. Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ namen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun veldtocht 2.0 door middel van een ouderwetse tour langs de feesttenten. The Heinoos hadden zich op de best mogelijke manier op deze veldtocht voorbereid in samenwerking met Bennie Jolink. Als er iemand is die weet wat høken is. The Heinoos met de Normaalklassiekers en hun eigen streekklassiekers uit hun 19-jarig bestaan en aangevuld met nieuwe nummers willen de feesttent in De Pollen/West-Geesteren omtoveren tot één høkende menigte.

Wanneer

Tip je vrienden

facebook twitter