Eetcafés & bistro's

 1. Restaurant Peddemors

  Restaurant Peddemors

  Adres
  Manderveenseweg 72, 7664 VV Manderveen

  Restaurant Peddemors is een veelzijdig horecabedrijf in Manderveen waar u à la carte kunt eten in het restaurant.

 2. Eetcafé De Burgemeester

  Eetcafé De Burgemeester

  Adres
  Grotestraat 60, 7651 CK Tubbergen

  Eetcafé De Burgemeester is een ontmoetingsplek met sfeer, gezelligheid en natuurlijk lekker eten. Vanaf hun portretten aan de muur kijken de burgemeesters toe, hoe u zich amuseert.

 3. Kottink Eten & Drinken & Feesten

  Kottink Eten & Drinken & Feesten

  Adres
  Dorpstraat 36, 7678 AW Geesteren

  Bij Kottink, dat midden in het Twentse dorp Geesteren ligt, kom je om te eten, te drinken en te feesten en is een begrip in de omgeving van Geesteren.

 4. Eetcafé DOK'S

  Eetcafé DOK'S

  Adres
  Ootmarsumseweg 249-251, 7666 NB Fleringen

  In eetcafé DOK's is gezelligheid troef. Het café is het ontmoetingspunt voor jong en oud. DOK's ligt middenin de kern Fleringen.

 5. Ria`s Eetcafé

  Ria`s Eetcafé

  Adres
  Uelserweg 125, 7663 TD Mander

  U bent van harte welkom bij Ria’s Eetcafé in Mander, een sfeervol horecabedrijf met ouderwetse gezelligheid, gemoedelijkheid en nog belangrijker: met ouderwetse prijzen. Vriendelijk en betaalbaar!

 6. Eetcafé `t Coophuys

  Eetcafé `t Coophuys

  Adres
  Ootmarsumseweg 182, 7665 SE Albergen

  Eetcafé ’t Coophuys is gelegen aan de rand van Albergen in Twente. Stap hier binnen en waan je even in lang vervlogen tijden. ’t Coophuys heeft een ouderwets gezellige uitstraling die je niet zomaar overal vindt. Strijk neer in het Eetcafé of verover een plekje in het restaurant in de serre en geniet van een heerlijk hapje en een drankje.

 7. Café Fox

  Café Fox

  Adres
  Hardenbergerweg 5, 7651 LJ Tubbergen

  Café Fox is de ideale stop of ontmoetingsplaats waar u op vele fronten kunt genieten. Café Fox is gelegen in het centrum van het mooie Twentse dorp Tubbergen, waar vele fiets en wandelroutes passeren.

 8. `t Oale Roadhoes

  `t Oale Roadhoes

  Adres
  Grotestraat 60, 7651CK Tubbergen

  Het voormalige gemeentehuis van Tubbergen biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Ruimte voor een passende sfeer vindt u bij 't Oale Roadhoes.